lenen kost geld
 
Advertising

500 euro lenen met een loonstrook

snel-500-euro-lenen

Wanneer de loonstrook nog even op zich laat wachten is het soms fijn dat er een mogelijk is om snel even wat extra geld te lenen. 500 euro lenen kan een goede uitkomst zijn voor mensen die onverwacht met een grote uitgave te maken krijgen. Aangezien niet iedereen de mogelijkheid heeft voldoende te sparen om eventuele financiƫle klappen op te kunnen vangen is het belangrijk dat ze hun loonstrook op tijd ontvangen. Zelfs wanneer dit gebeurt kan het gebeuren dat er voor die tijd een belangrijke uitgave gedaan moet worden en dat het niet zomaar mogelijk is krediet op te nemen.
Voor deze gevallen zijn er de mini leningen. Bijvoorbeeld 500 euro lenen kan er voor zorgen dat er een nieuwe wasmachine of koelkast gekocht kan worden. Door op de website van, bijvoorbeeld, Cashper een mini krediet aan te vragen kan er gedurende 15 of 30 dagen wat extra geld beschikbaar worden gemaakt. Na deze looptijd dient de mini lening weer te worden afgelost inclusief de service- of administratiekosten.

Deze service- of administratiekosten staan in principe voor de rente die over een normale lening zou worden berekend. Relatief gezien zijn deze kosten erg hoog. Het is niet ongebruikelijk dat er een rentepercentage ontstaat van 15% door middel van deze kosten. Dit is natuurlijk veel hoger dan bij een gewone lening, maar het grote voordeel is dat de lening gemakkelijk en snel weer kan worden afgelost zodat er geen langlopende betalingsverplichting ontstaat tot lang wanneer de loonstrook binnen is. Op een maximaal leenbedrag van 600,- Euro worden deze service- of administratiekosten, indien u op tijd terug betaald, niet hoger dan maar 7,- Euro !!

Comments are closed.

123zonnepanelenenergie.nl