Cashbob is veranderd

snel-500-euro-lenenCashbob heeft sinds kort het reglement en systeem van lenen aangepast. Lenen voor 14 of 28 dagen is niet meer mogelijk. Op het moment kan er enkel geleend worden voor een periode van 7 dagen. Wel zijn de kosten enorm omlaag gegaan. Omdat de wet over leningen nu ook betrekking heeft op minileningen mogen er geen hoge kosten meer gevraagd worden. Cashbob heeft daarom de prijzen verlaagd naar 0,40 euro tot 3 euro per lening.

U kunt tegenwoordig al een lening voor 0,40 euro afnemen bij Cashbob

Cashbob.nl

Cashbob is een van de vele minilening verstrekkers. Zij maken het mogelijk om binnen 24 uur een geld bedrag van 100 tot 750 euro te lenen. Deze lening kan afgesloten worden zonder BKR toetsing en dient binnen 7 dagen terug betaald te worden.

Minilening voor iedereen

Het is dus voor iedereen mogelijk om een minilening af te sluiten. Maar hoe kan dit? Bij een minilening blijft het geleende bedrag onder de 1000 euro en is moet het binnen 1 maand terug betaald worden. Het is dan niet verplicht om een BKR registratie te controleren. Toch voeren de minikrediet verstrekkers een toetsing uit. Dit is een eigen toetsing. Er wordt gecontroleerd of de desbetreffende persoon minimaal 21 jaar is een of die persoon een vast inkomen heeft. Het is dan ook verplicht om een kopie van jouw id en loonstrook op te sturen. Lenen zonder loonstrook is niet mogelijk.
Iedereen leent wel eens

Iedereen leent wel eens. Dit kan een lening, minilening of lening bij een familie lid zijn. Geld problemen overkomt zelfs de beste wel eens. Het kan een samenloop van omstandigheden of onverwachte onkosten zijn waardoor iemand in de problemen komt. Cashbob biedt deze mensen de mogelijkheid om op deze manier een voorschot op hun loon te krijgen. Wanneer het loon op de rekening is gestort kan het geleende bedrag terug betaald worden.

Snel geld lenen

Het is mogelijk om snel geld te lenen. Echter kan het geld niet binnen 1 uur op jouw rekening staan als jij nieuw bent bij een krediet verstrekker. De krediet verstrekker wil eerst alle gegevens controleren voordat de minilening verstrekt wordt. Wil jij snel geld lenen? Nu of in de toekomst? Meld je dan alvast aan bij een minilening verstrekker en kan bij een aanvraag het geld direct op jouw rekening gestort krijgen.