mini-lening-300x200Het is natuurlijk erg vervelend om er in de supermarkt achter te komen dat er pin problemen zijn ontstaan. Wanneer de rekening leeg is, maar er toch boodschappen gedaan moeten worden kan er gebruik worden gemaakt van een mini krediet van Cashbob. Met zo’n minilening kan er eenvoudig en binnen 10 minuten wat extra geld beschikbaar worden gemaakt. Op deze manier kan het pin probleem worden opgelost en kunnen de boodschappen gewoon worden afgerekend zonder hiervoor een langlopende lening aan te hoeven gaan.

Op deze manier kan een minilening van Cashbob er voor zorgen dat een tijdelijk financieel probleem wordt opgelost zonder dat er een langlopende betalingsverplichting wordt aangegaan. Ook het BKR blijft volledig buiten beeld bij een mini krediet. Door met een mini krediet de periode te overbruggen totdat het salaris binnenkomt is er tijdelijk wat extra geld beschikbaar.
Het nadeel van een minilening is dat het relatief duur is. Cashbob kan gemakkelijk een pin probleem oplossen, maar dit is niet gratis. Over een mini krediet wordt al snel 20% rente berekend waarmee het natuurlijk stukken duurder is dan een reguliere lening. De voordelen van het mini krediet zijn op deze manier alleen beschikbaar voor iedereen die er graag wat meer voor betaald, maar daarmee wel weer snel van de betalingsverplichting af is. Al met al is een minilening een goede manier om een pin probleem op te lossen voor mensen die binnenkort hun loonstrook ontvangen.