cashbob-banner

Nieuwe tarieven bij cashbob.nl

Dankzij een nieuwe wet heeft cashbob.nl de regels en kosten voor een minilening moeten aanpassen. De consument is nu veel beter beschermd en cashbob.nl mag geen hoge onkosten meer vragen voor een lening. Dit wil zeggen dat er dezelfde rente percentages gevraagd mogen worden voor een minilening als bij een gewone lening. Cashbob is nu met de nieuwe kosten een van de goedkoopste in nederland.

Cashbob.nl heeft nieuwe, zeer goedkope, tarieven voor een minilening

Kosten van een minilening bij cashbob

Cashbob.nl vraagt tegenwoordig per lening kosten van zelfs minder dan 1% rente. Bij de kleinste lening betaal je 0,40 euro en bij een grotere lening slechts 3 a 4 euro. Wanneer dit vergeleken wordt met minilening.nl zijn de kosten zeer laag. Cashbob.nl vraagt geen extra kosten zoals advies of behandelings kosten. Het bedrag wat je leent kan wel maar voor 7 dagen geleend worden en moet dan ook binnen 7 dagen terug betaald worden. De langere termijnen die voorheen mogelijk waren kunnen nu helaas niet meer.
Vernieuwde Website

Met de invoering van de nieuwe tarieven heeft cashbob.nl gelijk de website vernieuwd. Misschien was het u al opgevallen. De nieuwe website ziet er niet alleen netjes, strak en duidelijk uit maar hier zijn ook gelijk de nieuwe voorwaarden duidelijk in verwerkt. Op de website zijn enkele voorbeelden, een duidelijk overzicht van de kosten, voorwaarden en de informatie over te laat terug betalen te vinden. Zorg dat je dit allemaal goed door neemt zodat je weet waar je aan toe bent.