lenen kost geld
 
Advertising

Direct een mini krediet lenen

500eurogeldlening

Een mini krediet is geen nieuw fenomeen meer in Nederland. Het staat voor een kleine lening die snel beschikbaar is en ook redelijk vlug weer afgelost dient te zijn. Over het algemeen staat het geld binnen tien minuten na de aanvraag op de rekening, waarmee het vrij te besteden is. Daarnaast dient een mini krediet doorgaans na 15 of 30 dagen alweer te zijn terugbetaald, waardoor het geld vooral geschikt is om een tijdelijk financieel probleem op te lossen.

Een mini krediet kan een interessante lening zijn voor mensen die tijdelijk wat extra geld nodig hebben, bijvoorbeeld om de periode te overbruggen tot het moment waarop het salaris gestort zal worden. Dit zijn vaak maar enkele weken, waardoor het niet rendabel is om een officiële uitgebreide lening af te sluiten. Deze brengen altijd een hoop administratie met zich mee. Daarnaast is het niet altijd even gemakkelijk om aan een lening te komen, zeker niet in deze economisch mindere tijden. De kredietverstrekkers houden vaak de hand op de knip, waardoor een mini krediet uitkomst kan bieden.
Natuurlijk heeft een mini krediet ook wel een nadeel. Vanwege de snelheid en eenvoudige manier van aanvragen berekenen de aanbieders relatief hoge kosten voor de lening. Het rentepercentage kan daardoor zelfs oplopen tot zo’n 25%. De snelheid is aan de andere kant natuurlijk wel het grote voordeel, net als het feit dat de lening niet bij het bkr zal worden geregistreerd en dat er daardoor redelijk ongemerkt gemakkelijk een bedrag kan worden geleend.

Comments are closed.

123zonnepanelenenergie.nl