lenen kost geld
 
Advertising

Leen direct een minikrediet

geldprijs-300x227

Op diverse websites zijn zogeheten mini kredieten af te sluiten. Dit houdt in dat er door middel van een aanmelding op de website of een sms kan worden gevraagd om een snel krediet van maximaal enkele honderden euro’s. Het geld wordt voor een periode van ongeveer 15 tot 30 dagen beschikbaar gemaakt. Na deze periode dient de mini lening weer te zijn afgelost.

Het voordeel van een voorschot door middel van een mini lening is dat het bkr er bijvoorbeeld helemaal niet aan te pas komt. De mini lening kan worden gezien als een vriendendienst van een bekende die wat geld over heeft. Iemand die een voorschot nodig heeft of anderzijds snel wat geld wil lenen kan gebruik maken van de dienst en snel enkele honderden euro’s extra uitgeven. Dit kan ook erg handig zijn wanneer er bijvoorbeeld onverwachts een rekening binnenkomt.
Een lening van bijvoorbeeld Cashbob, Voorschotje, Saldodipje of Minilening wordt niet officieel als lening herkend, waardoor het alleen de voordelen van wat extra geld biedt, maar niet de nadelen van een officiële lening. Het nadeel hiervan is wel dat de lening doorgaans wat duurder is. Vroeger diende afsluit- of administratiekosten betaald te worden waardoor de aanbieders zich alsnog in konden dekken tegen het risico dat ze liepen met het voorschot dat ze mensen aanboden met hun mini lening. Tegenwoordig wordt er een rente over de lening berekend, welke vaak door de korte leenperiode maximaal oploopt tot 7,- Euro !
Desalniettemin kan het een prettige, snelle oplossing voor velen zijn om snel wat extra geld achter de hand te hebben.

Comments are closed.

123zonnepanelenenergie.nl