Snel geld lenen

snel-geld-lenenKomt u het bekend voor? u staat in de winkel en vraagt of u kan pinnen. Wanneer u gepind heeft staat er ineens op het scherm “onvoldoende saldo”. Naast dat u zich een beetje schaamt komt ook gelijk de vraag naar boven: “Hoe kan dit nou? Is het geld nu al op?”

 

Het komt regelmatig bij mensen voor dat het loon tegen valt of dat er onverwachte onkosten zijn. Maar toch moeten de boodschappen en mini-lening-300x200vaste lasten iedere maand weer betaald worden. Een mini lening brengt u hierbij de oplossing.
Om pin problemen te voorkomen wanneer u in het rood staat, zijn er mini lening verstrekkers die voor in de moeilijke maand een eenmalige lening verstrekken van 100 tot 500 euro.
Deze kleine leningen kan u zien als een voorschot op het komende loon. Het dient dan ook binnen 15, 30 of 45 dagen terug betaald te worden. Wanneer het geleende geldbedrag terug betaald is bent u van de lening af en bent u de moeilijke maand zonder pin problemen door gekomen.

Voorbeelden van deze leningverstrekkers zijn onder andere Cashper en Ferratum, ook is er Saldodipje.nl, maar deze laatste is onderdeel van Ferratum en biedt dan ook dezelfde geldbedragen en betalingsvoorwaarden en – tijden als Ferratum. U zult dan ook vanuit Saldodipje worden doorverwezen naar Ferratum.