Voorschot lenen, later terug betalen.

Bij Voorschotje-lenen.nl kun je terecht voor een kleine lening van 100, 200, 300, 400 of 500 euro (maximaal 800 Euro). Wanneer jouw gegevens zijn gecontroleerd en je de aanvraag bevestigd staat het geld binnen 1 uur op jouw rekening.

Hoe werkt voorschotje-lenen.nl ?

  1. Vraag een mini-lening aan van 100,200,300,400 of 500 euro via internet.
  2. Na een akkoord met de voorwaarden ontvang je het geld binnen 10 minuten op jouw rekening.Voorschot lenen
  3. Betaal binnen 15, 30 of 45 dagen terug.

Waarom lenen bij Ferratum ?

Het is waar dat een voorschot lenen veel geld kost. Maar soms is het toch de oplossing. Geen geld op de rekening kan veel problemen veroorzaken. Het niet op tijd betalen van een rekening zorgt voor alleen maar hogere rekeningen.

Wanneer de reparatie van je auto niet betaald kan worden komt je niet op het werk. En zo zijn er nog enkele redenen wanneer een minilening via Ferratum goed uit komt. Toch willen wij je aanraden om het altijd goed te overwegen. De rente die berekent worden bij het lenen van een voorschot kunnen oplopen tot 14% van het geleende bedrag. Dit is een rente die hoger ligt dan bij een grote lening.

Het te betalen bedrag is in principe administratie kosten. Dit is een van de verschillen tussen een minilening (voorschot) en een grotere lening.
Een ander verschil is dat bij het lenen van een voorschot geen BKR toetsing plaats vind. Ferratum heeft een eigen toetsing en werkt ook met persoonlijke garantstelling.

In 2021 zijn de activiteiten van Ferratum overgenomen door Saldodipje en kunnen nieuwe leningen alleen nog via hen afgesloten worden. Hiermee wordt Saldodipje de nog enige Minilening verstrekker in Nederland!